Krachtige webhosting bij Nicebyte!

Bij Nicebyte bieden we krachtige webhostingoplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Onze snelle webservers draaien op een veilige Linux-omgeving en worden beheerd met het Plesk-dashboard. Met Cloudflare wordt alles achter een veilige firewall geplaatst, waardoor jouw website beschermd is tegen online bedreigingen.

Waarom kiezen voor onze webhosting:

Wil je profiteren van snelle en betrouwbare webhosting met geavanceerde beveiligingsopties? Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte webhostingoplossing voor jouw bedrijf!

Snelheid en Betrouwbaarheid: Onze state-of-the-art webservers bieden optimale prestaties en betrouwbaarheid, zodat jouw website altijd snel en beschikbaar is voor je klanten.

Veiligheid Voorop: Met onze veilige Linux-omgeving en het gebruik van Cloudflare zorgen we ervoor dat jouw website beschermd is tegen hackers, malware en andere online bedreigingen.

Gebruiksvriendelijkheid: Beheer jouw website eenvoudig met het intuïtieve Plesk-dashboard, waar je gemakkelijk domeinen, e-mails en andere instellingen kunt beheren.

Start

Dit pakket is ideaal voor kleine bedrijven en start-ups die een basiswebsite nodig hebben met essentiële functies zoals e-mailaccounts en beperkte opslagruimte.

€ 5

 / per maand

Pro

Het Pro pakket is ontworpen voor groeiende bedrijven en professionals die geavanceerde functies nodig hebben, zoals onbeperkte bandbreedte, uitgebreide opslagruimte en geavanceerde beveiligingsfuncties.

€30

 / per maand

FEATURES

Samen met Nicebyte jouw digitale dromen waarmaken? Vraag nu jouw offerte aan!

Let's create nice things together! 🚀

© 2024 Nicebyte Consultancy B.V.